Til sagsbehandler

Målgruppe

Fjordbrisen tilbyder døgnaflastning jf. SEL § 52, stk. 3, nr. 5 til børn og unge i alderen fra 3 til 17 år, det kan være til børn og unge, som bor hos forældrene eller i en plejefamilie.

Målgruppen er børn og unge med moderate belastninger. Det kan være børn og unge med tilknytningsforstyrrelser, ADHD og ADD, omsorgssvigt, symptomer på mistrivsel som angst, depressive træk, indadreagerende adfærd eller udadreagerende adfærd.

Der modtages ikke børn og unge med misbrugs- og kriminel adfærd, som primære problemstilling.

Når et barn eller en ung indskrives i aflastning i Fjordbrisen, udarbejdes der i tæt samarbejde med barnet eller den unge og forældrene/plejeforældre samt med udgangspunkt i kommunens handleplan (§140) en individuel plan for barnet eller den unge. Målet med indsatsen er, at barnet eller den unge bliver mødt af et nærværende miljø, hvor der er fokus på at få succesoplevelser med både små og store sejre. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og vedligeholder og videreudvikler de færdigheder, barnet eller den unge har. Vi har altid fokus på nærmeste udviklingszone, så barnet og den unge kommer til at opleve succes og udviklingen dokumenteres.

Fjordbrisen er godkendt af Socialtilsyn Midt jf. SEL §66, stk. 1, nr. 6 og er at finde på Tilbudsportalen.

Sikker mail: visitation@fjordrk.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.